SRPSKI VESLAČI NASTAVILI S USPESIMA

Izvor: Kurir, 02.Jun.2010, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI VESLAČI NASTAVILI S USPESIMA

Srpsko veslanje nastavlja sa uspesima. Na prvoj regati Svetskog kupa, koja je održana na Bledu, četverac bez kormilara (Radoje Đerić, Miljan Vuković, Goran Jagar i Miloš Vasić) i dvojac za lake veslače (Miloš Tomić i Nenad Babović) osvojili su srebrne medalje. Medalju je na grudi naših momaka stavila ministarka omladine i sporta Srbije Snežana Samardžić-Marković, koja je u pratnji pomoćnika Gorana Kreclovića bila specijalni gost na velikom takmičenju.

- Ove godine bih voleo da budemo ukupni pobednici Svetskog kupa jer imamo još dve regate ovog takmičenja. Naravno, nadam se medalji na EP u Portugaliji - istakao je Goran Jagar.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.