Izvor: HotSport.rs, 17.Nov.2023, 18:49

SRPSKI MMA BORAC POTPISAO ZA JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH ORGANIZACIJA: ‘Čast mi je i privilegija – Ovo je moja godina!’

Borba karijere za perspektivnog srpskog borca. Hrabrost ili ludost. Pitanje je koje se prethodnih dana vrti u MMA krugovima, jer je srpski MMA borac Antonio Zovak objavio da će nastupiti na narednom Cage Warriors događaju, koji će biti održan 25.11. u Njukaslu. Njegov biće Deren Stjuart, domaći borac sa pozamašnim iskustvom u UFC-u. Pred ovu ... Read more
The post SRPSKI MMA BORAC POTPISAO ZA JEDNU OD NAJVEĆIH SVETSKIH ORGANIZACIJA: ‘Čast mi je i privilegija – Ovo je moja godina!’ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

UROŠ MEDIĆ SPREMAN ZA NAJVEĆI UFC IZAZOV DO SADA: Kirgistanac kog su mnogi ‘zaobilazili’ biće tekst karijere za momka iz Budisave!

Izvor: HotSport.rs, 18.Nov.2023, 15:55

Zvezda u usponu. Srpski MMA borac Uroš Medić noćas će se boriti u okviru UFC-ovog događaja u Las Vegasu. Njegov protivnik je promenjen svega par dana pred merenje, ali može se reći da je dobio težeg rivala nego što je prevashodno trebao da ima. U pitanju je kirgistanac Orolbaj, a evo šta je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.