SRPSKI BOKSER OTPUTOVAO U VLADIKAVKAZ: Ražnatović u Rusiji CILJA 10. POBEDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 21:19

SRPSKI BOKSER OTPUTOVAO U VLADIKAVKAZ: Ražnatović u Rusiji CILJA 10. POBEDU

"Vrlo dobro znam šta me čeka, ali to je moj život - sanjao sam tako surove pripreme."

Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski bokser u kruzer kategoriji, otputovao je u Vladikavkaz gde će obaviti finalne pripreme pred svoj 10. meč u profesionalnoj karijeri. Svetsan je talentovani Srbin da se do jubilarne pobede u ringu dolazi teškom mukom, a sigurno da je kamp Murata Gasieva u isto vreme najsuroviji, ali i najbolji za borce svetske klase.

Ime Veljkovog rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo bi da bude poznato u narednih nekoliko dana, ali je sigurno da će 20. marta u Moskvi rukavice ukrstiti sa najtežim rivalom do sada. Biće to jedan od uvodnih mečeva spektakla čija je zvezda večeri Artur Beterbiev, koji će se boriti sa Adamom Deinesom.

Juventus je u poteri za Interom, i svaki meč mu je izuzetno važan, pa i večerašnji (20.45) protiv Lacija. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,45, dvojka 3,80, a 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Lacio.

- Vrlo dobro znam šta me čeka u Vladikavkazu, ali to je moj život. Sanjao sam tako surove pripreme. Idem sam, nikog nema, kao tigar. Verujte, proliću mnogo znoja i krvi, ali cilj i dalje ostaje isti - da budem najbolji na svetu. Meč u Moskvi će sigurno biti najteži za mene u dosadašnjoj karijeri, ali ako Bog da pobedom u srcu majčice Rusije ostvariću jedan od svojih snova - u svom stilu je izjavio Veljko pred put u Moskvu.

Ne plaši ga ko će biti rival, naprotiv. Merka sedmi nokaut.

- Devet mečeva sam dobio, prethodnih gotovo tri godine treniram najmanje dvaput dnevno, nekada i tri puta. Sada sam u rukama Zorana Bačulova iz “Vorior džima”, kondicionog trenera Igora Tomaševića i sve to pod palicom Nenada Borovčanina, predsednika Bokserskog saveza Srbije koji brine o mojoj karijeri. Sve kockice su se složile da se penjem ka vrhu. Ovaj meč samo je jedan u nizu ka prvom cilju, titulu evropskog šampiona, a krajnji je sigurno pojas svetskog šampiona - zaključio je Veljko, kojem je za pripreme pomogao pul sponzora na čelu sa OTB Inženjeringom i Soccerbetom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.