SRPSKA OPEN: Đere izbacio Rusa i zakazao duel sa Hrvatom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 15:02

SRPSKA OPEN: Đere izbacio Rusa i zakazao duel sa Hrvatom

Čeka ga 20. igrač sveta.

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo Srpska opena pošto je sa 2:0 (6:4, 6:2) savladao Rusa Romana Safiulina.

Već u prvom gemu drugog set naš igrač uspeo je da oduzme servis 106. teniseru sveta, a potom bude siguran na svoj.

Mučio se Srbin na početku meča, prvi servis gem je jedva spasao, da bi u sledećem dozvolio brejk rivalu, ali ga je odmah vratio. Potom se Đere konsolidovao i u devetom gemu napravio ključan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejk, te tako poveo sa 5:4, a zatim i overio set.

Nije Đere dozvolio ni jednu brejk loptu u drugom delu meča Rusu, koji se mučio na svoj servis, da bi ga u sedmom gemu ponovo izgubio, te je Đere poveo sa velikih 5:2.

U sledećem gemu je Srbin servirao za pobedu i obezbedio prolaz u drugo kolo, gde će igrati protiv Hvata Borne Ćorića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.