SRPKINJE POBEDOM OBELEŽILE REKORD: Sjajna partija naših odbojkašica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 22:47

SRPKINJE POBEDOM OBELEŽILE REKORD: Sjajna partija naših odbojkašica (FOTO)

Za svaku pohvalu.

Odbojkašice Vakifbanka rutinski su savladale poljski Lođ sa 3-0, po setovima 25:23, 25:17, 25:22, u okviru C grupe na startu nove sezone u Ligi šampiona. Vakifbank se 19. put takmiči u elitnom takmičenju, čime je izjednačen rekord Kana, kojeg ove sezone nema u ovom elitnom takmičenju. Turski tim, četvorostruki šampion Evrope, upisao je i 17. uzastopnu pobedu u okršajima sa poljskim timovima, a najviše poena (14) osvojila je Amerikanka Mišel Barč-Hakli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpska odbojkašica Milena Rašić upisala je sedam poena, a dobru partiju pružila je i Maja Ognjenović.

Za Lođ su srpske odbojkašice Nađa Ninković i Katarina Lazović osvojile po osam poena.

Do it with passion or not at all ⚡️#goVakif #ForMore #VakifBankSK #VakifBank #CLVolleyW @CEVolleyballCL pic.twitter.com/TJbYeqRcI5

— VakıfBankSporKulübü (@VakifBankSK) November 24, 2020

U E grupi jednako ubedljiva bila je Novara, koja je savladala Dinamo iz Kazanja takođe 3-0, po setovima 25:19, 25:22, 25:13.

Brit Herbots bila je najefikasnija sa 16 osvojenih poena, a na drugoj strani je Samanta Brisio Ramos zabeležila 13.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.