SRPKINJE ČEKA PAKAO U VALENSIJI: Svi će biti protiv nas, ali pružićemo maksimum (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 14:00

SRPKINJE ČEKA PAKAO U VALENSIJI: Svi će biti protiv nas, ali pružićemo maksimum (VIDEO)

Borba za plasman u polufinale.

Košarkašice Srbije se u četvrtfinalu sastaju sa domaćinom završnog turnira i braniocem titule. Srpska reprezentativka Aleksandra Crvendakić rekla je da očekuje težak meč protiv Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

–Sigurno će biti veoma dobra utakmica, nismo se sastale do sada sa Španijom u četvrtfinalu. Igramo protiv domaćina, koji brani titulu, treba da budemo fokusirane na našu igru i neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta za mnogo grešaka-  rekla je Crvendakićeva.

Osvrnula i na prisustvo publike, koja je svakako na strani evropskih šampionki, pošto se igra u dvorani La Fonteta u Valensiji.

- Neće biti lako igrati utakmicu u kojoj će cela hala navijati za njih, ali ako naš fokus bude na onome što treba da uradimo i da svako uradi ono što je potrebno, neće biti problema. Svako treba da da svoj maksimum, neće biti mesta za puno grešaka - rekla je Crvendakić.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

Slično razmišlja i Ivon Anderson:

- Nije pitanje šta će one uraditi, već šta ćemo mi, a ako smo fokusirane na zadatke u odbrani i napadu, onda smo samouverene da možemo da dobijemo rezultat koji želimo. Na kraju, mislim da će sve zavisiti isključivo od nas - navela je Anderson.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija posle drame pobedila Španiju za polufinale EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 07:51

Košarkašice Srbije plasirale su se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su večeras u Valensiji pobedile domaćina i aktuelnog šampiona Španiju posle produžeka 71:64...Ovo je prva pobeda Srbije protiv Španije na velikim takmičenjima, a izabranice Marine Maljković revanširale su se za poraz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.