SRNIĆ: Tek smo na početku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRNIĆ: Tek smo na početku (FOTO)

Crveno-beli od ponedeljka na Kipru.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa treninzima u Pafosu, na Kipru, u kojem se nalaze od ponedeljka. Radilo se u teretani, a Slavoljub Srnić je jedan od onih koji su već bili u ovom primorskom mestu.

- Uslovi za rad su fenomenalni, sada možda nešto bolji nego kada sam bio prošli put u Pafosu. Zaista imamo sve što nam je potrebno da se spremimo kako treba. Juče smo odradili uvodni trening na terenu, koji je isto u nešto boljem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju nego pre. Kiša nam nije smetala, naprotiv. Jutros je bio red za teretanu, radili smo vežbe opšte snage, bilo je zanimljivo i započeli smo pripreme baš kako treba.

Ritam rada će se postepeno pojačavati.

- Krećemo sa dva treninga dnevno i spremni smo za dobar rad, popodne opet izlazimo na teren. Nije još naporno, tek je početak, videćemo kako će biti kasnije. Čeka nas borba za trofeje u drugom delu sezone, iako imamo bodovnu prednost, cilj je dupla kruna i još ništa nije gotovo.

Pre dve godine je ekipu na pripremama u Pafosu vodio Miodrag Grof Božović, sada Vladan Milojević, a krilni napadač kaže da ima razlike u sistemu rada, ali se jedno ne menja.

- Atmosfera u ekipi je odlična, kao i uvek kod nas. Nema razloga da ne bude. Cimer sam sa Srđanom Babićem već dugo, otkako je on došao u Zvezdu i odlično se slažemo - zaključio je Srnić.

Ponovni izlazak na teren za Zvezdine prvotimce zakazan je za popodne od 17 časova. Ekipa će na Kipru biti do 23. januara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju Ines i Ana Petković, ćerke Dejana "Ramba" Petkovića

Pareço plena, mas ninguém imagina o sacrifício que é subir nessas boias 🤭😂

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Dec 22, 2018 at 12:15pm PST

Identidade. Autenticidade. Particularidade. Exclusividade e tudo que há de UNICO nesta vida!! #soudessas #vida #unica #nobody #photo by Dušan Zdravkovic @dulence888

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Dec 7, 2018 at 12:54pm PST

Nada melhor que passar o dia inteiro na #piscina #dialindo🌞 #domingo #sundayfunday #strikeapose #bikini #moda #fashion #oculus #shades 😎#pool #bluewater 🧜🏻‍♀️ #photo by Dušan Zdravković @dulence888

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Nov 18, 2018 at 12:02pm PST

Trying something new 🎞 Photo by: @ricardozenicola Makeup by: @gabimmakeup

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Sep 11, 2018 at 10:27am PDT

1️⃣9️⃣🍭

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Aug 21, 2018 at 8:34am PDT

🥀

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Aug 14, 2017 at 11:49am PDT

🎀

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Feb 9, 2017 at 2:41pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.