SRNIĆ POSLE TSC-A: Falila nam je energija od početka, ali to je i normalno posle evropskih utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 22:29

SRNIĆ POSLE TSC-A: Falila nam je energija od početka, ali to je i normalno posle evropskih utakmica

"Dolazi do zamora igrača, ali hvala Bogu imamo dugačku klupu."

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju ekipu TSC-a rezultatom 3:1 u 25.kolu Superlige Srbije. Crveno-beli su utakmicu prelomili u nastavku, a jedan od onih čiji je ulazak u igru u drugom poluvremenu doneo prevagu u korist aktuelnog šampiona bio je Slavoljub Srnić.

- Falila nam je energija od početka, ali to je i normalno posle evropskih utakmica i gustog rasporeda koji imamo. Dolazi do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamora igrača, ali hvala Bogu imamo dugačku klupu i uvek neko može da namesti nedostatak energije. Danas je Pavkov dao dva gola, ja sam asistirao, ali najvažnije je da smo pobedili - istakao je Srnić.

Povratnik na Marakanu se osvrnuo i na lični učinak na meču u Senti

- Sigurno je da mi puno znači. Kao i svaki igrač najlepše se osećam na terenu. Ima dosta utakmica i svi će dobiti priliku da se dokažu. Kao što je i trener Stanković rekao, svi igrači su potrebni i bitno je da svi budemo zdravi i da u svakom trenutku damo svoj maksimum na terenu. Naša je obaveza da pobeđujemo za Zvezdu, da se borimo za grb i to ćemo nastaviti da radimo - zaključio je Srnić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.