SREĆOM PA NIJE IGRAO: Biševac tvrdi da bi pocepao albansku krpu

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆOM PA NIJE IGRAO: Biševac tvrdi da bi pocepao albansku krpu

Reprezentativac Srbije u fudbalu Milan Biševac nije bio deo selekcije Dika Advokata za duel protiv Albanije pošto još uvek nije bio u punom trenažnom procesu nakon oporavka od povrede i srećom da je tako.
FOTO: STARSPORT

Naime, fudbaler Liona kaže da nije siguran da li bi uspeo da se uzdrži nakon albanske provokacije sa dronom koji je nosio neku krpu sa mapom takozvane velike Albanije.
- Ma hteo sam da razbijem televizor. Klinci su skakali sa mnom, nikako nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mogli da poverujemo u ono što vidimo. Pogodili su nas pravo u srce, bila je to tempirana bomba. Zato se i divim Mitroviću i ostalim reprezentativcima, jer su uspeli pored takve provokacije da ostanu pribrani. Moja prva reakcija je bila takva da mislim da bih je pocepao. Sve viđeno ukazuje na to da se radilo o sinhronizovanoj akciji, rekao je Biševac u intervjuu za Novosti.
Lnačana reakcija desila se najpre u Francuskoj, a očekuje se da širom Evrope i sveta zavlada „dronomanija“.
- Celu priču oko utakmice su doživeli kao veliku albansku provokaciju. Uostalom desetak dana kasnije su imali sličan primer posle utakmice Nica – Bastija kada je rezervni golman gostiju po završetku meča razvio korzikansku zastavu i izazvao ogromnu gužvu i haos na terenu, objasnio ej iskusni defanzivac.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

ATP: Đoković povećao prednost u odnosu na Federera


BRONOVICKI: Zvezda mi je upropastila život, zato želim sve pare


TRENER BUDUĆNOSTI: Odavno nije bilo dominatnijeg tima u ABA ligi od Zvezde




Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.