SRBINU ODZVONILO U MILANU: Rade Krunić blizu prelaska u novi klub Serije A (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 12:52

SRBINU ODZVONILO U MILANU: Rade Krunić blizu prelaska u novi klub Serije A (FOTO)

Stigla ponuda.

Rade Krunić se nije proslavio u Milanu ove sezone od dolaska iz Emolija, a sva je prilika da posle velikih promena u upravljačkoj strukturi koja predstoji na San Siru neće biti u kombinaciji novog vođstva.

Zato su njegovi menadžeri počeli sa potragom nove sredine, a torinski Tutosport piše danas da bi nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao da nastavi karijeru u dresu čuvenih Bikova.

📰 @tuttosport: Torino is interested >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in Rade Krunić the player is valued at 8 million euros with a salary of 1.1 million euros pic.twitter.com/sNVt7paX0t

— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) May 20, 2020

Torino je želeo Krunića i prošlog leta, pre nego što se on odlučio za Milan u transferu od 8 miliona evra. Tutosport piše da je sportski direktor Grante Davide Vanjati spreman da angažuje igrača koji je samo 11 puta oblačio dres Rosonera ove sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.