SRBIN U ELEMENTU: Račić u 22. minutu poslao PRESUDAN PAS! Asistencija Uroša, ali Valensija bez pobede (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 21:11

SRBIN U ELEMENTU: Račić u 22. minutu poslao PRESUDAN PAS! Asistencija Uroša, ali Valensija bez pobede (VIDEO)

Dobra partija našeg reprezentativca.

Fudbaleri Betisa i Valensije odigrali su nerešeno u meču 33. kola prvenstva Španije - 2:2. U duelu Kadiz - Selta nije bilo golova.

Betis je treću utakmicu uzastopno remizirao, ali je zahvaljujući porazu Real Sosijedada od Sevilje (1:2) ostao usamljen na petoj poziciji sa 48 bodova. Valensija je 14. sa 35 bodova.

Domaći su poveli u 12. minutu četvrtim golom u sezoni Fekira, a deset minuta kasnije izjednačio je raspoloženi Gedeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na asistenciju srpskog reprezentativca Uroša Račića.

Pobeda u El Klasiku, plasmanu polufinale Lige šampiona… Realu je baš krenulo, a kako ima samo bod manje od Atletika, nameračio se i na titulu. Večeras (21.00) gostuje Hetafeu i samo pobeda dolazi u obzir, a kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Betis je, ipak, na odmor otišao sa golom prednosti jer je Kanales u 42. minutu po drugi put matirao Domeneka.

Konačan rezultat postavio je Soler u 61. minutu iz jedanaesterca nakon što je jedan igrač tima iz Sevilje igrao rukom u kaznenom prostoru. Do kraja meča nije bilo mnogo uzbuđenja.

Betis u sledećem kolu dočekuje Atletik Bilbao, a Valensije gostuje Osasuni.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.