SRBIN STRAH I TREPET U BUNDESLIGI: Maestralni Jović pet puta zatresao mrežu!

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2018, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN STRAH I TREPET U BUNDESLIGI: Maestralni Jović pet puta zatresao mrežu!

Srpski napadač u ubedljivoj pobedi Ajntrahta postigao pet pogodaka. Kostić dva puta asistirao Fudbaleri Ajntrahta pobedili su večeras Diseldorf sa 7:1, u osmom kolu Bundeslige.Srpski fudbaler Luka Jović dao je čak pet golova za Ajntraht, i tako izbio na vrh liste strelaca nemačkog prvenstva.Pored Jovića, za Ajntraht su od srpskih fudbalera nastupili i Filip Kostić i Mijat Gaćinović.PROČITAJTE JOŠ: Mitrović najbolji u Tviter anketi Lige nacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kostić je zabeležio dve asistencije.Preostala dva gola za Ajtraht dao je Sebastien Haler, dok je strelac za Diseldorf bio Dodi Lukebakio.Ajntraht je šesti na tabeli sa 13 bodova, dok je Diseldorf poslednji sa pet.REKORDIJović, koji ima 20 godina, postao je najmlađi fudbaler u istoriji Bundeslige koji je to uspeo. Bivši napadač Crvene zvezde ujedno je i prvi fudbaler Frankfurta koji se pet puta upisao u listu strelaca na jednom meču. Takođe, trećim golom i het-trikom postao je prvi Srbin kome je to pošlo za rukom u Bundesligi. Rekord sa šest golova na jednom meču drži čuveni Nemac Gerd Miler, koji je postigao kao član Kelna u sezoni 1977/1978.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jović: Pet komada - poklon za navijače

Izvor: Mondo, 20.Okt.2018

Mladi napadač Ajntrahta Fortuni dao pet golova i preuzeo prvu poziciju na listi strelaca Bundeslige sa ukupno sedam pogodaka..Luka Jović do osmog kola Bundeslige postigao je dva gola, a posle njega - sedam! I sada je prvi strelac nemačkog šampionata...Mladi napadač Ajntrahta na meču protiv Fortune...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.