SRBIN PREBIO AMERIKANCA NA UFC DEBIJU: Nokaut posle 48 zadatih udaraca, uz to bez primljenog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 08:30

SRBIN PREBIO AMERIKANCA NA UFC DEBIJU: Nokaut posle 48 zadatih udaraca, uz to bez primljenog (VIDEO)

Dominacija.

Srpski borac Uroš Medić pobedio je Amerikana Alona Kruza na svom prvom UFC meču i to na dominantan način. Slavio je nokautom posle 100 sekundi, a koliko je bio bolji pokazuje činjenica da je zadao 48 udaraca, dok nije primio nijedan.

Momak rodom iz Budisave kraj Novog Sada, koji već nekoliko godina živi i trenira na Aljaskoj, od starta je krenuo snažno i zadao rivalu dva stvarno snažna udarca, malo je uzdrmao Kruza koji je pokušao rušenjem, međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Medić je to zaustavio.

Објава коју дели UFC Europe (@ufceurope)

Potom je Uroš nastavio da udara rivala, dok se momak sa Floride branio i čekalo se samo da sudija prekine borbu, što se i dogodilo posle minut i 40 sekundi.

- Zadovoljstvo je biti ovde i pričati sa tobom, nemaš pojma koliki sam tvoj fan. Zahvalan sam na svom nastupu i pun sam emocija, znaš i sam kako to izgleda kada dođemo ovde. Budi siguran da ću se vratiti opet ovde i da ću pričati sa tobom - rekao je Medić Džou Roganu posle meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Smeši se borba za pojas: Rakić pobedio, savršen debi Medića

Izvor: N1 televizija, 07.Mar.2021

U subotu rano ujutru po srednjoevropskom vremenu održana je priredba UFC 259, a pobede su na njoj zabeležila dvojica srpskih boraca. Poluteškaš (do 93 kg) Aleksandar Rakić je jednoglasnom odlukom sudija posle tri runde bio bolji od nekadašnjeg izazivača Tijaga Santosa i u najskorijem periodu može...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.