SRBIN NASTAVLJA DA HARA AMERIKOM: Joveljić najbolji strelac MLS lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 11:26

SRBIN NASTAVLJA DA HARA AMERIKOM: Joveljić najbolji strelac MLS lige

Pruža impresivne partije.
Srpski fudbaler Dejan Joveljić nastavlja da igra fenomenalno i na startu nove sezone u američkoj MLS ligi. Na prvih pet utakmica postigao je pet golova, a Los Anđeles Galaksi je posle velikog preokreta uspeo da savlada Kanzas Siti rezultatom 3:2.
Jedan od junaka trijumfa bio je i Dejan Joveljić.
Kanzas je poveo golom Nemanje Radoje, nekadašnjeg asa Vojvodine koji je stigao do svog prvenca u MLS. Do kraja poluvremena Kanzas je uspeo da duplira prednost, pošto je u nadoknadi vremena Agada zatresao mrežu za 2:0.
Međutim, u nastavku meča viđena je potpuna dominacija ekipe iz LA. Zavalete je u 72. minutu smanjio na 2:1, a samo tri minuta kasnije Joveljić je zatresao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRUTALNA FORMA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE SE NASTAVLJA: Srbin praktično postiže gol po utakmici! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2024

Neverovatan je najbolji šahista među fudbalerima. Fudbaleri Los Anđeles Galaksija pobedili su Sporting iz Kanzas Sitija sa 2:3, a jedan od glavnih igrača u redovima gostiju bio je srpski fudbaler. Dejan Joveljić, nekadašnji igrač Crvene zvezde bio je strelac izjednačujućeg pogotka prilikom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.