SRBIN ISPROZIVAO DŽAKU: Imao je nekoliko pomračenja u karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 12:16

SRBIN ISPROZIVAO DŽAKU: Imao je nekoliko pomračenja u karijeri

Oštro je kažnjen zbog skandaloznog ponašanja.

Bivši fudbalski reprezentivac Srbije Zdravko Kuzmanović govori je o nesportskom potezu Taulanta Džake (više o tome čitajte OVDE).

- Šta da kažem? Udarac glavom čoveka koji je kapiten i koji treba da bude uzor. Ali, Taulant je imao nekoliko pomračenja u karijeri. On tačno zna šta je uradio, toliko dugo je tu da ga ne treba više provocirati. Pitanje je da li još uvek uči. Mada ne verujem, već ima 32 godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Kuzmanović za "Blik", pa se osvrnuo na suspenziju (neće moći da nastupa na osam utakmica).

Xhaka losing it. First a second yellow, then he goes full Zinedine Zidane.

I doubt he will play anymore matches in Super League this season.

What a finish of the Klassiker.#rotblaulive #fczuerich #BASFCZ pic.twitter.com/GdofOyKU3G

— Swiss Football Data (@swissfootdata) May 7, 2023

- Liga je rekla svoje. Siguran sam da će i klub reagovati i da će Džaka biti kažnjen. Ako dobije po džepu, to će uvek da boli.

U međuvremenu se pojavila informacija da je Taulant, brat Granita Džake, tražio čitača usana kako bi se otkrilo šta mu je Katić rekao, te ga je ovaj udario.

- To je besmislica. Na fudbalskim terenima uvek i svuda ima provokacija. Ni Taulant nije uvek tih i provocira. Kada bi svako reagovao na provokaciju kao on kod Katića, ni jedna utakmica ne bi bila odigrana do kraja. Nisam ni ja bio svetac, mnogo sam i govorio i slušao. Ali nikada nisam dozvolio da me izbace zbog udarca glavom - jasan je Kuzmanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.