SRBIN IDE UKOLIKO OSTANE ZIDAN: Poznato je ko će ZAMENITI Luku Jovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 15:02

SRBIN IDE UKOLIKO OSTANE ZIDAN: Poznato je ko će ZAMENITI Luku Jovića

Igra dobro ove sezone.

Fudbaleri Reala iz Madrida igraju promenljivo ove sezone. Napad ne funkcioniše najbolje, a srpski fudbaler Luka Jović je pod velikim pritiskom i mnogi očekuju da napusti Madrid. Kako piše portugalska A Bola Real Madrid mogao da kupi napadača Benfike Darvina Nunjesa.

Junajted je u prvom kolu savlada PSŽ u Parizu, i sada je u situaciji da Svecima ozbiljno zamomplikuje život, ako ih večeras (21.00) pobedi i na Old Trafordu. Kvota na keca je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,70, na iks 3,40, na dvojku 2,55, a na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - PSŽ.

Nunjes blista u Lisabonu ove sezone sa pet golova uz šest asistencija na 11 utakmica, a stigao je letos za 24 miliona evra iz Almerije.

Real vidi Nunjesa kao novu alternativu u napadu jer Luka Jović nije opravdao očekivanja i ukoliko Zinedin Zidan ostane na klupi Madriđana može se očekivati da Srbin ode, a Urugvajac dođe u Real.

🗞️ #Mercato

• Darwin Núñez (Benfica) suscite l'intérêt du Barça, mais est aussi surveillé par le Real Madrid

• [@abolapt] pic.twitter.com/ddKB1NNTTW

— LigActu 🇪🇸 (@LigActu) December 2, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, supruga košarkaša Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.