SRBIN DOMINIRA AMSTERDAMOM: Tadić PROMAŠIO pa ponovio penal - upisao gol i asistenciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 16:11

SRBIN DOMINIRA AMSTERDAMOM: Tadić PROMAŠIO pa ponovio penal - upisao gol i asistenciju!

U top formi.

Reprezantativac Srbije i kapiten amsterdanskog Ajaksa ponovo je pokazao u kakvoj je top formi ove sezone. Ajaks je u 24. kolu Eredivizije na Amsterdam areni pobedio Groningen sa 3:1 (1:0) i trenutno ima devet bodova više od drugoplasiranog PSV-a. Popularni Duća je na pomenutom meču upisao pogodak i asistenciju.

Tadić je prvo asistirao u 5. minutu kada je Gravenberh pogodio za 1:0. Drugi gol za Ajaks na ovom meču postigao je Ale u 54. minutu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Tadić je precizan bio u 77. minutu iz penala. Prvo je novi kapiten reprezentacije Srbije pogodio prečku, ali je VAR soba uvidela da je jedan igrač gostiju ranije ušao u kazneni prostor.

Šut je ponovljen, a Tadić je bio nepogrešiv. To je bio njegov 12 gol u ligi.

#ajagro de herkansing voor #Tadic,te vroeg inlopen volgens de #VAR,voor de 3-0 #AJAX pic.twitter.com/43swbRS0DV

— 🏆🏆🏆🏆𝐀𝐉𝐀𝐗⭐⭐⭐𝐀𝐌𝐒𝐓𝐄𝐑𝐃𝐀𝐌❌❌❌ (@4J4XF4N) March 7, 2021

Kopljanici za četiri dana dočekuju ekipu Jang Bojsa u osmini finala Lige Evrope.

U ozbiljnoj seriji pobeda je Partizan i danas (17.05) će juriti 15. trijumf zaredom na gostovanju Radu, koji se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rad - Partizan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.