Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 05:16

SRBIJI IZMAKLA MEDALJA: Ukrajinci bolji od Zorane i Damira!

Završili na četvrtom mestu.

Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec propustili su priliku da upucaju bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, jer su izgubili u borbi za treće mesto - 16:12.

Mikec i Arunovićeva su u borbi za bronzu za protivnike imali miks iz Ukrajine - Kostevič, Omelčuk, koji veoma dobro poznaju sa prethodnih takmičenja jer su redovno zajedno učestvovali u završnim bitkama. Trebalo je da skupe prvi 16 poena da bi pobedili…

Najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su naši su bolje otvorili - 2:0, ali je Ukrajina uzvratila za 6:2. Ponovo su uzvratili Mikec i Arunovićeva za 8:6.

Smenjivala se prednost, bilo je veoma neizvesno. Ali je jak ukrajinski miks bio bolji u finišu i odneo pobedu.

Podsetimo se, mik Mikec - Arunović na poslednjem Evropskom prvenstvu u Splitu, koje se održalo u maju, osvojili su srebrnu medelju i tako najavili da bi i nastup na Olimpijskim igrama mogao da bude uspešan. Ipak, treba istaći da je i četvrto mesto na Olimpijadi ipak - dostignuće.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.