SRBIJA SVE JAČA: Veliko pojačanje pred Mundobasket!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 16:00

SRBIJA SVE JAČA: Veliko pojačanje pred Mundobasket!

Plejmejker se priključio pripremama...

Košarkaši Srbije počeli su pripreme za Mundobasket koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Selektor Svetislav Pešić posle vikenda će imati na raspolaganju u važnog plejmejkera. Stefan Jović će se, uprkos porodičnim problemima, priključiti "orlovima".

Jović je svih ovih dana bio pod znakom pitanja, ali sada je stigla informacija da će ipak biti deo tima - na radost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih!

I selektor je na uvodnoj konferenciji za medije, kada je saopštavao spisak za Mundobasket, otvoreno izrazio brigu za Jovića:

- Stefan je jedan od najboljih plejmejkera koji se pojavio na ovim prostorima, a i šire u poslednjih 20 godina. Ako situacija u porodici bude u redu igraće, njegova familija takođe želi da on igra - rekao je Pešić u ponedeljak.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.