SRBIJA PRED VELIKOM POBEDOM: Za Orlove bi mogla da zaigra NADA Arsenala, igrač tamnije puti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 15:52

SRBIJA PRED VELIKOM POBEDOM: Za Orlove bi mogla da zaigra NADA Arsenala, igrač tamnije puti

Bio bi prvi takav kod nas.

Fudbalski savez Srbije vodi bori se širom planete kako bi privoleo talente našeg porekla da dođu u Orlove, a najveća pobeda mogla bi biti ostvarena u Engleskoj.

Supertalentovani Luis Zečević Džon, 15-godišnji fudbaler Arsenala, koji je zbog svojih nastupa već prekomandovan u U18 tim Tobdžija.

Stranica "Serbian Football Scout" najavila je mogućnost da zaigra za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentaciju Srbije kroz intervju koji bi uskoro trebalo da bude objavljen javnosti.

Louis Zecevic-John making his debut for the U18s today as a schoolboy and gets an assist. Louis is a tricky winger who can also play up front. He featured in the Arsenal/Google Pixel ad a few months back and has already signed a pre scholarship agreement. Good prospect pic.twitter.com/EPQjWSMcav

— Next Generation Arsenal 🔴⚪️ (@scoutingindoors) September 16, 2023

- Srećan sam da sam u poziciji da mogu da predstavljam i Srbiju i Englesku i biće mi čast da predstavljam jednu od ovih zemalja u budućnosti - rekao je Luis Zečević-Džon.

U pitanju je talenat londonskog kluba koji ima srpske korene.

Naime, njegova majka je Srpkinja i udala se za Engleza, pa je Luis tamnije puti.

Predviđa mu se velika karijera, a na prva dva meča za U18 tim Arsenala je postigao čak tri gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.