SRBIJA PODRHTAVA: Evroliga se odlučila kome da dodeli prvu SPECIJALNU pozivnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 18:02

SRBIJA PODRHTAVA: Evroliga se odlučila kome da dodeli prvu SPECIJALNU pozivnicu

Procurilo.

Navijače Crvene zvezda i Partizana tokom fajnal-fora više od pitanja ko će biti novi šampion Evrope, interesovao je odgovor na pitanje kome će Evroliga dodeliti specijalne pozivnica, da li će to biti beogradski večiti rivali, da li će Srbija imati dva predstavnika u elitnom takmičenju.

Đordi Bertomeu, prvi čovek Evrolige. tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek završenog Fajnal-fora u Beogradu ohladio je nade navijača Partizana i Crvene zvezde, a sada bi moglo da se nasluti i zbog čega…

Pojedini španski mediji tvrde da je Evroliga jednu, od preostale dve, vajld kartu već dodelila. Iako zvanične potrvde još nema, čelnici Valensije navodno imaju „insajderska“ saznanja da će se sledeće sezone takmičiti sa najboljim timovima na Starom kontinentu.

💣İDDİA💣

Önümüzdeki sezon EuroLeague'de yer almak isteyen Valencia, İspanya'da harika bir sezon geçiren Dzanan Musa ve Barcelona'nın da ilgisi olan Jan Vesely'yi kadrosuna katmak istiyor. (@webEncestando) pic.twitter.com/7GXHcp6N4S

— Euroleague Time (@euroleaguetime1) May 23, 2022

A u svetlu najnovijih informacija donete su i dve važne klupske odluke – povećavanje budžeta i stvaranje tima koji će biti konkurentan u eliti.

- Valensija želi zauvek da ostane u Evroligi i računaju da će uspeti da povećaju sportski potencijal otvaranjem nove dvorane od 15.000 mesta, koje je zakazano za kraj 2023. ili početak 2024. godine – piše portal „Encestando“ i navodi da je klupsko rukovodstvo već krenulo u stvaranje tima za povratak u EL.

Navodno, klub iz Valensije nedeljama bio u kontaktu sa Nandom De Kolom u pokušaju da ga ubede da se vrati na mesto sa kojeg je pošao put najvećih igračkih visina. Takođe, španski portal piše da je Valensiji ponuđen Jan Veseli, koji je već dobio ponudu Barselone, ali je ona finansijski znatno slabija od onoga što je imao u Fenerbahčeu, dok su se čelni ljudi kluba raspitivali i o planovima Džanana Muse, koji je na radaru i nekoliko drugih evroligaških ekipa.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rastu šanse da Crvena zvezda i Partizan zaigraju u Evroligi

Izvor: Danas, 24.Maj.2022, 10:52

Iako je Đordi Bertomeu tokom nedavno završenog Fajnal-fora u Beogradu poručio da sledeće sezone Srbija neće imati dva predstavnika u Evroligi, prognoze odlazećeg prvog čoveka takmičenja mogle bi da se ispostave netačnim. Za sredu je zakazan sastanak akcionara Evrolige na kojem bi moglo da bude...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.