SRBIJA MOŽE DA ODAHNE: Piksi ODRŽAO GOVOR ”Orlovima” - dve stvari posebno raduju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 20:46

SRBIJA MOŽE DA ODAHNE: Piksi ODRŽAO GOVOR ”Orlovima” - dve stvari posebno raduju (FOTO)

Podlednj trening pred odlučujući meč.

Fudbalska reprezentacija Srbije održala je svoj poslednji trening pred odlučujući meč grupne faze fudbalskog Svetskog prvenstva u Kataru protiv Švajcarske, koji je na programu od 20.00 u petak na stadionu 974.

Selektor Dragan Stojković Piksi najavio je napadačku igru, možda i sa tri špica, a na treningu se pojavio samo na početku treninga, održao je kratak govor igračima, a zatim otišao i sve prepustio svom pomoćniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kacušitu Kinošiju.

Orlovi su pod palicom Japanca radili kondicione vežbe u kombinaciji sa dodavanjima loptom, da bi kasnije prešli i na takozvanu "ševu".

Posebna pažnja obraćala se na Dušana Vlahovića i Strahinju Pavlovića, koji su punim intenzitetom trenirali, dok je Strahinja imao i jedno uklizvavanje, tako da nije delovalo da postoji bilo kakav problem sa povredom.

Fotografije sa treninga ”Orlova” pogledajte u priloženoj galeriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.