Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2024, 22:47

SRBIJA JE NAJBOLJA NA BALKANU: Angelina Topić najbolja u dve discipline!

Srbija je osvojila 13 medalja i postavila tri državna rekorda Danas je Atletska dvorana na Banjici u Beogradu bila je domaćin Prvenstva Balkana za starije juniore i juniorke, okupivši preko 200 atletičara iz 18 zemalja članica Balkanske atletike. Srbiju je ponosno predstavljalo 35 atletičara, od kojih 19 devojaka i 16 momaka. Najsvetlija zvezda bila je ... Read more
The post SRBIJA JE NAJBOLJA NA BALKANU: Angelina Topić najbolja u dve discipline! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Angelina Topić osvojila dva zlata na Balkanskom prvenstvu za starije juniore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2024

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je danas zlato u disciplini skok uvis, dok je takođe prva bila u disciplini skok udalj na Balkanskom prvenstvu za starije juniore i juniorke u atletskoj dvorani u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.