SRBIJA IMA NOVOG MILIONERA – kad Špance znaš u dušu, ceo dan brojiš keš

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 18:58

SRBIJA IMA NOVOG MILIONERA – kad Špance znaš u dušu, ceo dan brojiš keš

Nova definicija klađenja na golove!

Puče bomba – i to kladioničarska! Meridian ima novog milionera! Evo prave tiket lepotice za sve ljubitelje sistemskog klađenja. Ovaj majstor je iskombinovao špansku treću ligu, sisteme i klađenje na broj golova i - uzeo 1.393.067,05 DINARA. 

Čovek je predosetio da će nedelja na Pirinejima biti festival golova i naravno da se nije pokajao. Ustvari jeste, što sve nije stavio na standardni tiket – tek onda bi nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se zavrtelo u glavi od dobitka…

Ali ovaj tiket ne donosi dobitak srećnom vlasniku, već doslovno svima:

Sportska kladionica Meridian nove igrače časti vrhunskim bonusom -1.500 DINARA BEZ USLOVA za online klađenje na klik od tebe! Preuzmi bonus odmahOVDEjer i danas ima brdo sporta!

Kapa dole, doktore. Pa da svi što pre pokupimo dobitni pelcer sa ove majstorije!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.