SRBIJA ILI ŠPANIJA: Srefan Bajčetić prelomio i doneo konačnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 14:36

SRBIJA ILI ŠPANIJA: Srefan Bajčetić prelomio i doneo konačnu odluku

Diplomatska bitka.

Fudbalski savez Srbije pokušao je da ostvari veliku diplomatsku pobedu i privoli mladog asa Liverpula Stefana Bajčetića da igra za Orlove, ali nije uspela.

Sada je to i definitivno jasno jer je sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srđana izabrao da igra za Španiju, zemlju odakle mu je majka.

Bajčetić junior je dugo razmišljao, ali je prelomio da je bolje da nastupa za zemlju u kojoj je rođen i čije selekcije je prošao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sada je zaigrao i za mladu selekciju Crvene furije u pobedi nad Maltom u gostima 6:0.

Član Liverpula odigrao je poslednjih 25 minuta, što mu je bio prvi meč posle šest meseci pauze zbog teške povrede.

Srbiji sada ostaje samo teoretska šansa da se Stefan predomisli, odnosno da ne zaigra za najjaču selekciju Španije, ali jasno da je ona mizerna i da će uskoro uslediti i taj poziv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.