SRBIJA IGRA PRVI MEČ: Evo šta je interesantno na tom duelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 16:46

SRBIJA IGRA PRVI MEČ: Evo šta je interesantno na tom duelu

Duel počinje u 20 časova.

Košarkaška reprezentacija Srbijese prema za Svetskog prvenstvo koje će početi krajem avgusta.  Mundobasket počinje 25. avgusta i traje do 10. septembra, a Orlovi će u grupnoj fazi u Manili igrati protiv Kine, Portorika i Južnog Sudana.

Izabranici Karija Pešića će prvog avgustovskog dana odigrati prvu pripremnu utakmicu. Meč sa Bosnom i Hercegovinom na programu je od 20 sati i biće zatvoren za javnost.

Prema dogovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva saveza, sa duela u Beogradu (Arena) neće biti dostupan čak ni izveštaj sa meča.

U međuvremenu je otkazana utakmica protiv Crne Gore, koja je bila dogovorena za 5. avgust u Podgorici, a prva sledeća provera biće Poljska, već 3. avgusta.

Sledeći igrači su na raspolaganju selektoru Pešiću za BiH: Stefan Jović, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Nikola Topić, Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Boriša Simanić, Dušan Beslać, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Dušan Ristić, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.