SRBIJA DOBILA PROTIVNIKE U JUNAJTED KUPU: Đoković predvoditi tim u Pertu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 08:55

SRBIJA DOBILA PROTIVNIKE U JUNAJTED KUPU: Đoković predvoditi tim u Pertu

Počinje 29. decembra.

Teniska reprezentacija Srbije nalazi se u grupi E sa Češkom i Kinom na predstojećem Junajted kupu koji počinje 29. decembra.

Srbija će igrati u Pertu, a predstavljaće je Novak Đoković, Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović.

To znači da Đokovića u grupi najverovatnije čekaju okršaji sa 30. teniserom sveta Jiržijem Lehečkom i 57. na svetu Žiženom Žangom. Glavna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženska zvezda Čeha biće vimbldonska šampionka Marketa Vondrušova, a kineska nada jeste 18. na WTA listi Ćinven Dženg.

It's official 🤝#UnitedCup @WestAustralia #westernaustralia #WAtheDreamState #feelnewsydney @sydney_sider pic.twitter.com/6nVRUks10G

— United Cup (@UnitedCupTennis) October 23, 2023

U svakom meču igra se muški singl, ženski singl i miks. U četvrtfinale prolaze prvi iz svih šest grupa, plus dva najbolja drugoplasirana tima (po jedan iz grupa u svakom gradu).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.