SRAMOTNA ODLUKA: Smanjena kazna ubici Marka Ivkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 14:12

SRAMOTNA ODLUKA: Smanjena kazna ubici Marka Ivkovića

Osuđeni Kadri Aktaš odslužio osam godina do sada.

Kadri Aktaš koji je osuđen na 25 godina zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu dobio je novu presudu, kako javljaju turski mediji. Aktaš je kazna smanjena na 15 godina na osnovu povreda koje je zadobio u incidentu pred utakmicu Evrolige izmđu Galatasaraja i Crvene zvezde 21. novembra 2014. Atkaš je na novom saslušanju prvo osuđen na 18 godina, ali je potom kazna smanjena za tri godine. Na saslušanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio prisutan i osuđeni Aktaš sa svojim advokatima, a odbrana je zatražila i da bude pušten na slobodu jer je odslužio osam godina kazne.

- Iako je Srbima bilo zabranjeno da dođu na meč, došli su autobusima, sa oštricama u rukama. To su videla i stručna lica. Klijent je odreagovao u samoodbrani i bio zatvoren u kaznenoj ustanovi. Odležao je svoje, zahtevamo njegovo otpuštanje - istakli su advokati Ivkovićevog ubice.

Kadri Aktaš se takođe obratio prisutnima na saslušanju.

- Ja sam proveo u zatvoru osam godina. Napala su me tri-četiri čoveka. Imao sam džepni nož u ruci, a želeo sam da ubodem jednog u nogu dok sam ležao na zemlji. Sećam se da sam zamahnuo nožem prema žrtvi. Zubi su mi bili polomljeni. Moje dete je išlo u četvrti razred osnove škole tada, a sada već studira na univerzitetu. Rekao sam porodici da želim da ih vidim i zahtevam da budem otpušten - rekao je Aktaš.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBICI NAVIJAČA ZVEZDE SMANJENA KAZNA Turčin koji je ubio Marka Ivkovića osuđen na 15 godina robije

Izvor: Blic, 07.Dec.2022

Kadri Aktaš, osuđen na 25 godina zatvorske kazne zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, dobio je novu presudu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.