SRAMOTA Barsa potrošila 150 miliona, sad joj kao vratili kaznu...

Izvor: Press, 20.Avg.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA Barsa potrošila 150 miliona, sad joj kao vratili kaznu...

Svetska fudbalska federacija odbila je žalbu Barselone na jednogodišnju zabranu dovođenja novih igrača i zabranila joj aktivnosti na tržištu sve do 2016! Senzacionalna vest na prvi pogled. Ali, Fifino toliko očekivano treniranje strogoće na nekom od evropskih giganata baš i ne pije vodu, jer je Barselona ovog leta već završila sav posao koji je želela. I nemilice trošila pritom.
Na kupovine Luisa Suareza (81 milion evra), Žeremija Matjea (20 miliona), Ivana Rakitića (18), >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mark-Andrea Ter-Štegena (18), Klaudija Brava (12) i Tomasa Vermalena (10) otišlo je neverovatnih 153 miliona evra!!! Malo li je za tim koji ne bi smeo da kupuje?

Sa druge strane, otišli su Aleksis Sančez (37,8 miliona evra), Sesk Fabregas (33), Bojan Krkić (pet miliona), Kristijan Teljo (dva miliona za pozajmicu Portu) i Džonatan Dos Santos (još dva miliona evra). Sve skupa 80 miliona evra što će reći da je minus u kasi nešto više od 70 miliona evropskih novčanica.
Sledeće zime, ali i leta, Barsi će biti zabranjeno da posluje na fudbalskom tržištu zbog upornog kršenja propisa prilikom dovođenja igrača za omladinsku školu (njih čak 10 je u pitanju). Posle ovog sad šopinga… Možda bi joj bilo i mnogo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA vratila zabranu Barseloni, Katalonci u međuvremenu doveli šest igrača

Izvor: Sportal.rs, 20.Avg.2014

Svetska fudbalska federacija (FIFA) odbila je žalbu Barselone na jednogodišnju suspenziju u dovođenju igrača i vratila zabranu katalonskom timu aktivnosti na tržištu sve do 2016. godine.  "Blaugrana" je kažnjena i sa 373 hiljade evra, dok će španski fudbalski savez morati da izdvoji 743 hiljade...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.