SRAMNI NAPADI NA NOVAKA IZ ŠPANIJE: Đoković je kao zloglasni narko-bos Pablo Eskobar

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 20:01

SRAMNI NAPADI NA NOVAKA IZ ŠPANIJE: Đoković je kao zloglasni narko-bos Pablo Eskobar

Neumesno poređenje...

Objavljujući fotografije vile u Marbelji koju je Novak Đoković navodno kupio za deset miliona evra, španski portal "OK diario" uporedio je Srbina sa Pablom Eskobarom.

Španski portal naveo je da se najbolji teniser sveta tokom prvog "zaključavanja" usled pandemije virusa korona zaljubio u jednu vilu u Marbelji koju je iznajmljivao sa svojom porodicom, te da se ubrzo odlučio da je kupi za deset miliona evra.

Vila je prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << španskog portala dekorisana u kombinaciji mediteranskog i arapskog stila, a ispred kuće se nalazi roštilj, prostor za zabavu, kao i teniski teren, zbog čega navodi da je u stilu koji bi cenio u zloglasni narkobos Pablo Eskobar.

This is the stunning €10 million house that Novak Djokovic has bought in Marbella (Via Ok Diario) pic.twitter.com/ZmJifVaUXP

— Luigi Gatto (@gigicat7_) April 13, 2021

Nije baš najjasnije zašto su Španci uzeli baš njega za poređenje, s obzirom na to da mnoge zvezde u svom posedu imaju velelepne vile, čak i veće i skuplje od Novakove, ali niko od njih, dosad, nije svrstan uz ime Eskobara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.