SRAMNA IZJAVA IZ MORNARA: Zvezda igrala rukomet, pomoćni trener Barana napao Dobrića i Lazića

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 23:36

SRAMNA IZJAVA IZ MORNARA: Zvezda igrala rukomet, pomoćni trener Barana napao Dobrića i Lazića

Crnogorci svalili poraz na sudije i njihove odluke.

Derbi 16. kola Jadranske lige u Baru završen je pobedom Crvene zvezde rezultatom 86:78, čime su se crveno-beli izdvojili na tabeli kao tim s najmanjim brojem poraza.

Važna pobeda beogradskog sastava ipak je propraćena uz otvoreno nezadovoljstvo poraženog tima. Đorđije Pavićević i Dejan Radonjić isključeni su početkom četvrte deonice posle žustre rasprave, Mihailo Pavićević je morao ranije napolje zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treće tehničke klupi, a razlog je nezadovoljstvom suđenjem arbitara Saše Pukla, Saša Peteka i Josiša Radojkovića.

- Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo da se otmemo utisku da je u pitanju bila rukometna utakmica. Nismo se adaptirali, ali nemoguće je i adaptirati se na tako nešto. Posebno se to odnosi na igrača broj "10" (Lazića pr. au) i Dobrića, koji su bili previše agresivni, pa i pregrubi. To se tolerisalo. Njihov svaki ofanzivni skok bio je upitan, nije im se svirao nijedan faul. Mi jesmo pravili greške, dali smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu - rekao je Zoran Peruničić, pomoćnik Mihaila Pavićevića.

Senku na utakmicu bacila je povreda Džejkoba Pulena sredinom treće četvrtine.

- Ostali smo bez Pulena, prilično rano, kasnije se povredio i Jeremić, a u ovakvoj agresivnoj igri skraćena rotacija je veliki problem - dodao je Peruničić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.