SPREMNO JE ZA PROSLAVU: Zvezdan Zvezdanić i mališani pozvali navijače da dođu na meč u subotu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 12:52

SPREMNO JE ZA PROSLAVU: Zvezdan Zvezdanić i mališani pozvali navijače da dođu na meč u subotu (VIDEO)

Crveno-bele bod deli od odbrane titule.

Utakmicom protiv TSC, FK Crvena zvezda će u subotu od 18 časova nastaviti sezonu, a na "Marakani" se priprema i velika proslava 34. titule u slučaju osvajanja makar boda.

Tim povodom, na "Marakani" su realizovali zanimljivu najavu proslave još jedne uspešne sezone, a broj 34 dominira u ključnim kadrovima.

Zvezdan Zvezdanić i najmlađi navijači šampiona Srbije su glavni junaci ovog spota 82+1=34 (82 je trenutni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj osvojenih bodova, jedan je eventualni bod protiv TSC, a 34 broj osvojenih titula).

- Najmlađi zvezdaši su bili toliko kreativni da se u utakmici protiv novosadske Mladosti nismo mogli odlučiti za jednog pobednika, pa su nagradu u vidu upoznavanja prvotimaca nakon meča, osvojila čak tri banera. Mališani će ponovo imati priliku da iskažu kreativnost i na njima svojstven način pošalju poruku našim prvotimcima, a najkreativnije dete će imati to zadovoljstvo da se spusti sa tribine na teren, oseti atmosferu Marakane, te kroz čuveni tunel o kom čitava Evropa i svet pričaju, ode do svlačionice i upozna svoje idole. Verujemo da ćete ponovo doći na Marakanu, prisustvovati osvajanju titule i kreativno, sa banerima, učestvovati u našoj nagradnoj igri, te još jednom pokazati da deca vole Zvezdu - stoji u poruci crveno-belih na klupskom sajtu i društvenim mrežama.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.