SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Đoković i Alkaraz igraju za titulu u Sinsinatiju! Španac spasao meč loptu u polufinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 06:37

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Đoković i Alkaraz igraju za titulu u Sinsinatiju! Španac spasao meč loptu u polufinalu

Duel počinje u 22.30.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Sinsinatiju, pošto je posle velike borbe savladao Nemca Aleksandra Zvereva 7:6 (7:5), 7:5.

Đoković je dobio osmi od 12 mečeva protiv Zvereva i za treću titulu u Sinsinatiju, u svom osmom finalu, boriće se protiv Španca Karlosa Alkaraza, koji je posle još jednog preokreta bio bolji od Poljaka Huberta Hurkača  2:6, 7:6 (7:4), 6:3.

Inače, Poljak je imao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč loptu, ali svetski broj jedan je uspeo da spase u desetom gemu drugog seta. Taj je dobio u taj-brejku i sledeći sa 6:3, pa je mirno posmatrao borbu Novaka i Aleksandera zanjući da će i posle ovog turnira biti na čelu ATP liste.

Biće to njihov četvrti meč, Alkaraz vodi 2:1, ali i prilika za Đokovića da se revanšira za poraz u finalu Vimbldona.

Finale je na programu večeras od 22.30 sati. 

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6,6 miliona dolara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.