Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 21:28

SPREMAN ZA VIMBLDON: Lajović savladao Cicipasa!

Sada su još veća očekivanja...

Srpski teniser Dušan Lajović je na egzibicionom turniru savladao Stefanosa Cicipasa sa 6:4, 6:7, 10:7. Lajoviću je ovo prvi turnir posle eliminacije sa Rolan Garosa, gde je pre pobede nad Cicipasom savladao i Dijega Švarcmana.

Lajovića u prvom kolu Vimbldona čeka duel protiv Britanca Jana Čoinskog, koji je trenutno 167. na svetu.

Sigurno da će ovaj trijumf dosta pomoći Lajoviću na pitanju samopouzdanja na trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gren slemu u sezoni, na kome će svoj meč prvog kola odigrati u ponedeljak oko 15 časova.

Sa druge strane Cicipas je imao očajnu prirpemu za Vimbldon, gde na dosadašnjoj seriji turnira na travi nije uspeo da veže dve pobede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.