SPREMAN SAM DA IDEM U PAKAO S TOBOM, AKO ĆE TE TO VRATITI U RAJ... Vlahović emotivan, veoma mu je teško

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2022, 18:10

"SPREMAN SAM DA IDEM U PAKAO S TOBOM, AKO ĆE TE TO VRATITI U RAJ..." Vlahović emotivan, veoma mu je teško

Poruka je osvojila sve navijače Juventusa.

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović oglasio se posle poraza (2:4) u finalu Kupa Italije od Intera. Reprezentativac Srbije je bio strelac drugog gola za "Staru damu", ali ni to očigledno nije umanjilo gorčinu poraza.

Mladi napadač je povodom čitave situacije na Instagramu napisao:

- Ovakve utakmice bole. Ali ako sam jednu stvar naučio, to je da sam spreman da idem u pakao sa tobom, ako će te to vratiti u raj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Napred, Juventus -  napisao je Vlahović.

A post shared by vlahovicdusan (@vlahovicdusan)

Juventus je trenutno na četvrtom mestu na tabeli, izborio se za mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali je prvi put posle jedne decenije ostao bez trofeja u sezoni, samim tim je ova koja je na izmaku vrlo neuspešna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vlahović: Spreman sam da idem u pakao sa tobom, ako će te to vratiti u raj

Izvor: B92, 12.Maj.2022

Dušan Vlahović je emotivno reagovao nakon poraza od Intera u finalu Kupa...Inter je nakon produžetaka slavio protiv Juventusa rezultatom 4:2, a srpski fudbaler je bio strelac drugog gola za Juve,..Juventusu je ovo bila poslednja šansa da sezonu završi na kakav-takav zadovoljavajući način, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.