SPREMAN JE: Vraća se Dante Egzum!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 14:28

SPREMAN JE: Vraća se Dante Egzum!

Potvrdio i trener...

Bek Dalas Maveriksa Dante Egzum trebalo bi uskoro da se vrati na parket. Australijanac ne igra od 27. januara zbog povrede desnog kolena.

Iako nije trenirao ni u utorak, na prvom okupljajnu tima posle Ol-star pauze, u redovima Mavsa su optimisti što se tiče njegovog povratka.

Trener tima Džejson Kid očekuje da se Egzum vrati tokom mini-turneje od četiri utakmice koja sledi Dalasu.

"Dante nije nazadovao. Trenira. Biće na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treningu sutra, bez kontakta. Plan je da se vrati nekad tokom turneje", rekao je Kid.

Bivši igrač Partizana je jedan od važnijih šrafova u Kidovom sistemu, a prosečno beleži 9,2 poena uz po 2,8 skokova i asistencija po utakmici.

Posebno je doprinosio tokom decembra sa prsekom od 15,3 poena uz 4,5 asistencija i 3,8 skokova.

U tom periodu Mavsi su zabeležili osam pobeda na 13 utakmica, a trenutno su sedmi na Zapadu sa 32-23.

Mavsi u petak dočekuju Finiks Sanse, a potom gostuju Indijani, Klivlendu, Torontu i Bostonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.