SPREMAJU SE ZA ZVEZDU: CSKA dovodi bivšeg igrača, i to iz redova bivšeg šampiona Engleske

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAJU SE ZA ZVEZDU: CSKA dovodi bivšeg igrača, i to iz redova bivšeg šampiona Engleske

Prvi duel srpskog i ruskog tima zakazan za 13. februar.

Protivnik fudbalera Crvene zvezde u 1/16 finala Lige Evrope biće moskovski CSKA. Ekipa iz prestonice Rusije trenutno je na pripremama u Španiji, ali se spekuliše da bi uoči duela sa srpskim timom mogao da angažuje Ahmeda Musu. Nigerijac, trenutno član bivšeg osvajača Premijer lige, Lestera prilično dugo je nosio dres Armejeca (od 2012. do 2016.), tako da mu igranje u Rusiji ne bi bilo strano.

Portal AOIFudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenosi da bi 25-godišnji ofanzivac želeo da ostane na Ostrvu, ali da njegove zahteve ne žele da ispune. Pre svega, to se odnosi na minutažu. Ukoliko se plan Armejaca ostvari, Musa bi do kraja sezone bio na pozajmici.

PRAVO POJAČANJE: Ben već trese mreže!

NEOČEKIVANO: Evo šta KOČI odlazak Zvezdinog veziste u Tursku!

Musa back on CSKA Moscow’s radar...https://t.co/yFGHLPlBzg #ArmedForcesRemembranceDay #MondayMotivation #CSKA #AhmedMusa pic.twitter.com/1nwVRPOKFI

— AOIFootball (@TheAOIFootball) January 15, 2018

CSKA je trenutno na petom mestu Premijer lige Rusije. Utakmice Lige Evrope, između srpskog i ruskog tima na programu su 13. i 21. februara. Prva se igra u Beogradu.

RADI SE NA KIPRU: Milijaš "TERORISAO" golmane, a ni mlađi nisu zaostajali (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.