SPREMA SE VELIKI POVRATAK: Zvezda počela pregovore sa MILJENIKOM DELIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 18:59

SPREMA SE VELIKI POVRATAK: Zvezda počela pregovore sa MILJENIKOM DELIJA!

Nova meta, isto odstojanje...

Američki košarkaš Ostin Holins mogao bi ovoga leta da se vrati u Crvenu zvezdu, prenose izraelski mediji.

Holins je u ponedeljak napustio Makabi i već se dovodi u vezu sa bivšim timom. Navodno su i pregovori u toku, ali postoje neslaganja u pogledu finansijskog dela ugovora.

Holins je 2022. potpisao dvogodišnji ugovor sa Makabijem. On je početkom godine povredio koleno zbog čega je pauzirao do kraja prošle sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Holins je prošle sezone prosečno postizao 1,8 poena i imao je 1,3 skoka i 0,3 asistencije na 19 mečeva u Evroligi. On nije igrao za Makabi u šampionatu Izraelu, pošto nije bio prijavljen za ovo takmičenje.

🚨🚨Source tells that Crvena Zvezda are intrested in bringing back Austin Hollins.

Hollins is officially a free agent as Maccabi announced this week, now his former team considering the option of bringing him back.

For now there are some financial gaps between the sides.

— Arel Ginsber (@ArelGinsber8) July 11, 2023

Holins (31) je ranije pored Crvene zvezde igrao za Zenit i nekoliko francuskih, finskih i nemačkih klubova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.