SPREMA SE VELIKA ROKADA U DALASU: Svi mogu da idu osim Luke i Kristapsa, meta je velika zvezda, a cilj titula

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 18:38

SPREMA SE VELIKA ROKADA U DALASU: Svi mogu da idu osim Luke i Kristapsa, meta je velika zvezda, a cilj titula

Čeka se početak pijace.

Dalas Maveriksi su u prethodnoj sezoni skraćenoj zbog pandemije korona virusa stigli do plej-ofa, a vlasnik Mark Kjuban je čvrsto rešen da u narednoj sezoni tim iz Teksasa osvoji titulu. Zbog toga je Kjuban spreman da se kocka i napravi projekat kako bi posle okruglo decenije Dalas osvojio titulu.

Američki mediji pišu da je zbog toga Dalas spreman da izmeni ceo tim, osim naravno Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa koji su dve vodeće zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tima. O tome piše i Dalas Morning News koij tvrdi da je odluka u klubu već doneta i da se samo čeka početak pijace.

Report: The Mavs are looking to win now. They’re looking to move up into the draft lottery or trade for a third star. 👀#MFFL | via: @dallasnews pic.twitter.com/Qhn7W4OHd6

— MFFL (@Mavs_FFL) October 27, 2020

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Burž.

Prvi pik Marka Kjubana je zvezda Milvoki Baksa Janis Adetokumbo, a o tome se priča već dva meseca. Grk ima još godinu dana ugovora sa Milvokijem i zaradiće 27 i po miliona dolara, a potom postaje slobodan igrač. Milvoki je spreman da Janisu ponudi maksimalni ugovor od čak 254 miliona dolara, ali ni to izgleda nije dovoljno za Grka koji je navodno nezadovoljan stanjem u klubu i ne veruje da su Baksi u stanju da osvoje prsten. Ipak, Dalas svakako nije jedini koji je zainteresovan za Grka jer je i Majami Hit od ranije bacio oko na Adetokunba.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.