SPREMA SE REVOLUCIJA: Veliko renoviranje slavnog giganta, Vlahović kandidat za špica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 15:48

SPREMA SE REVOLUCIJA: Veliko renoviranje slavnog giganta, Vlahović kandidat za špica!

Jedan od najslavnijih klubova na svetu zainteresovan za Srbina.

Za Luku Jovića i Nikolu Milenkovića odavno se zna, ali sudeći prema poslednjim informacijama Ralf Rangnik, izvesno novi trener Milana, skrenuo je pogled ka Firenci i namerio se na Dušana Vlahovića.

Specijalista za transfer vesti Đanluka Di Marcio izvestili su da su "rosoneri" spremni da značajno podmlade ekipu, pominju se Sandra Tonaliji iz Breše, Seltikovog štopera Kristofer Ajer , Lajpcigov Dajo Upamekano i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono što nas najviše zanima, Dušan Vlahović je jedan od kandidata za napadača.

Fabrizio Romano: Rangnick wants to keep Rebic and wants to redeem him from Eintracht. Milan intend to attempt signing Fiorentina forward Dusan Vlahovic. Rangnick sees the two players compatible together but it also depends on the pricehttps://t.co/uqRjjArTum

— Milan Eye (@MilanEye) July 8, 2020

Ima to smisla, Rangnik voli mlade i talentovane igrače, a navodno je procenio i da bi se Vlahović savršeno uklopio sa Ante Rebićem u navali kluba sa San Sira.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.