SPREMA SE RAT U MADRIDU: Dijego Kosta POSLAO poruku fudbalerima Reala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE RAT U MADRIDU: Dijego Kosta POSLAO poruku fudbalerima Reala (FOTO)

Očekuje nas haos na Santjago Bernabeu.

Napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta, najavljuje veliku borbu u predstojećem madridskom derbiju protiv Reala ovog vikenda.

Diego Costa jokes #RealMadrid and #AtleticoMadrid 'want to kill each other' during Madrid derbies ahead of Saturday's clash https://t.co/pDjihdq43s pic.twitter.com/0LHbhrn14t

— footballespana (@footballespana_) September 28, 2018

- Uvek želimo da pobedimo Real. Žele i oni da dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas. Želimo da budemo ofanzivniji i da postižemo što više golova. Poubijaćemo se na terenu. Smeta mi golgeterski post, potreban mi je gol. Činjenica je da ne ulazim u dovoljno prilika, ali to nije krivica saigrača. Jednostavno je tako- rekao je Kosta za španske medije.

Meč sa stadiona Santjago Bernabeu igra se u subotu od 20 i 45.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.