SPREMA SE FEŠTA: Prodato skoro pola Marakane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 19:02

SPREMA SE FEŠTA: Prodato skoro pola Marakane!

Ludnica u najavi.

Zvezdaši su pokazali da im je nedostajalo da gledaju i bodre svoje mezimce u crveno-belom dresu time što je do sada prodato 12 hiljada ulaznica za utakmicu 28. kola Superlige Srbije protiv Radnika. Prodaja se naravno nastavlja, i trajaće sutra od 10 sati do početka meča zakazanog za 19 časova.

S obzirom da će i na ovoj utakmici sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Metohijii, zvezdaši su još jednom pokazali veliko srce, koliko im fali Marakana, kao i mečevi Crvene zvezde.

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta stadiona Rajko Mitić biće puštena u prodaju, što znači 24500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

Za ovaj meč važiće sezonske ulaznice, ali pozivaju se i "sezonci" da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična – 75 dinara. Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.