SPREMA LI SE POVRATAK NA MALI KALEMEGDAN: Bjelica je slobodan igrač!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 13:58

SPREMA LI SE POVRATAK NA MALI KALEMEGDAN: Bjelica je slobodan igrač!

Traži novu sredinu.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica od naredne sezone neće više nositi dres crnogorskog ABA ligaša Mornara iz Bara, potvrdili su iz pomenutog kluba. Trener crveno-belih sada ima priliku da iskusnu četvorku vrati među svoje redove.

- Milko, ponosni smo što si bio član naše košarkaške porodice minule dve godine! Zračio si finoćom i klasom po kojoj si prepoznat na i van košarkaških terena ne samo u regionu. U Mornaru ćeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek imati prijatelje i ljude koji cene sve što si učinio za ugled našeg kluba - naveli su Barani.

Bjelica je ponikao u crveno-belom dresu za koji je nastupao u dva mandata. Od 2001 do 2006 godine da bi se na Mali Kalemegdan vratio 2016 godine odakle je 2018 prešao u Saragosu.

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.