SPREMA LI PARTIZAN NAJVEĆE POJAČANJE? Reprezentativac Srbije ŽELI da ponese crno-beli dres

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 16:43

SPREMA LI PARTIZAN NAJVEĆE POJAČANJE? Reprezentativac Srbije ŽELI da ponese crno-beli dres

Ispunjavanje dečačkog sna.

FK Partizan ima iza sebe jednu od najslabijih godina u poslednjih nekoliko decenija iza sebe. Nije uzet trofej, a četvrto mesto u Superligi Srbije je svakako ogroman neuspeh.

Sada žele da naprave novi tim. Svakako je potreban iskusan štoper, a pošto nije prošla priča sa Ognjenom Vranješom okreću se novim rešenjima.

Neko ko bi bio po meri svih je svakako Matija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nastasić, koji žali što nije obukao dres Partizana na zvaničnoj utakmici.

- To mi je najžalije, što nisam debitovao za Partizan. Nijedan klinac od 15 godina ne razmišlja o inostranstvu, već o tome da odigra za prvi tim kluba u kojem raste kao igrač, navijač, čovek. Moj put je, eto, bio drugačiji, ali ko zna gde će me put odvesti u karijeri. Možda me vrati kao Krstajića opet u Partizan da odigram sezonu, dve i ispunim tako sebi veliku želju - rekao je 2015. godine Matija Nastasić.

Matija (30) je vrlo brzo otišao iz crno-belih, još 2011. godine kada je obukao dres Fiorentine, zatim je nastupao za Mančester siti i Šalke.

Sada mu ističe ugovor sa Majorkom, pa je logičan put da dođe u Partizan i tako ispuni dečački san.

Da li će uspeti da se odogovore ostaje da se vidi, ali navijači bi sigurno dijametralno suprotno reagovali u odnosu na priču sa Vranješom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.