SPP - nova snaga za učmalu scenu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPP - nova snaga za učmalu scenu

GRADIŠKA - Stranka pravedne politike juče je opštinski odbor osnovala i u Gradišci, a Dragomir Jovičić, predsjednik stranke, kazao je da partija širi mrežu zahvaljujući činjenici da joj pristupa sve više članova.

"SPP je prepoznata kao nova snaga koja daje pozitivan impuls učmaloj političkoj sceni. Ideje koje mi promovišemo predstavljaju dokaz da SPP želi promjene jer ističe one principe koji otklanjaju prepreke razvoju društva. Mi smo jedina partija koja se zalaže za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ograničavanje široke i velike moći političkih partija, jer smatra da je to izvor svih problema u kojima se kao društvo nalazimo", navode "pravednjaci".

Kako kažu, neće ulaziti u razmirice političkih partija koje naizmjenično upravljaju RS već više od dvije decenije, jer smatraju da je njihova misija promjena društva, kao i promjena obrasca ponašanja.

"Razmirice stvaraju podjele u narodu koje nisu korisne za RS", ističu u SPP-u.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.