Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Kup konfederacija i Evropsko prvenstvo za mlade

Fudbalski bogat sportski dan je pred nama, a u centru pažnje su mečevi sa Kupa konfederacija iz Rusije.

Nastavlja se takmičenje na turniru u Rusiji, a program otvara domaćin protiv Portugalije od 17 časova. Tri sata kasnije snage će da odmere Meksiko i Novi Zeland. Svi prenosi su na prvom programu RTS-a.
Kada je reč o Evropskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za mlade, na programu su mečevi ‘D’ grupe. Češka igra protiv Italije, a Nemačka protiv Danske. U slučaju da pobede ‘azuri’ i ‘panceri’, onda bismo možda dobili i prva dva učesnika polufinala, jer im je za to potrebno da u poslednjem kolu u međusobnom duelu odigraju nerešeno. Prenosi mečeva su na provm programu Arene sport.
Tu nije kraj fudbalu, jer nam Sport klub donosi i prvi meč finala plej-ofa za popunu Primere. Meč se igra od 21 čas, a sastaju se Tenerife i Hetafe. Na istom programu tokom dana možete da pogledate teniske turnire u Birmingemu i Haleu.
The post SPORT NA TV: Kup konfederacija i Evropsko prvenstvo za mlade appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.