SPLIT VOLI  DUVAČA

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPLIT VOLI "DUVAČA"

Košarkaši Splita plasirali su se u finale prvenstva Hrvatske, pošto su na spektakularan način u trećoj utakmici pobedili favorizovanu Cibonu (83:73). Žuti su poslednji susret igrali bez plejmejkera Tonija Akinsa, koji je suspendovan na godinu dana zbog korišćenja marihuane. Splitski košarkaši su nakon utakmice razvili transparent za Akinsa, koji je, bez obzira na svoje vannastavne THC aktivnosti, ostavio veliki trag u uspešnoj sezoni.

"Iako si haj, Split te voli, znaj!" poručili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su Splićani svom saigraču, koji će godinu dana zbog doping suspenzije košarku igrati samo na "plejstejšenu".

Toni Akins ne samo da je konzumirao marihuanu, već je bio naduvan i tokom susreta sa Cibonom u 10. kolu, a da je pozitivan, pokazale su analize urina koje su urađene u Austriji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.