SPISAK MEČEVA I SATNICA: Evo KADA Srbija igra ostale duele u kvalifikacijama za SP - zakazane i prijateljske

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2021, 16:38

SPISAK MEČEVA I SATNICA: Evo KADA Srbija igra ostale duele u kvalifikacijama za SP - zakazane i prijateljske

Slede nova iskušenja za "orlove".

Još tri mini-ciklusa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru očekuju fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Večeras (20.45) na Grbavici gostuje svetski šampion Francuska. Remi protiv Ukrajine (1:1) pokazao je Trikolorima da se neće prošetati kroz kvalifikacije, pa će morati da se potrude da bi došli do tri boda u Bosni. Kvota na dvojku je 1,38, dupla šansa 1X je 3,00, a 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za BiH - Francuska.

Posle uspešnog starta i sedam osvojenih bodova iz tri utakmice u uvodnom mini-ciklusu, izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija odigraće još pet utakmica u tri navrata.

Na redu je poduža pauza za srpske reprezentativce, pogotovo kada su takmičarski mečevi u pitanju.

Prvi naredni duel Srbiju očekuje 4. septembra u Beogradu protiv Luksemburga (od 18 sati). Tri dana potom (7.9. u 20.45) čeka nas revanš sa Republikom Irskom u gostima.

Devetog oktobra zakazan je i revanš sa Luksemburgom na strani (20.45),  a tri dana kasnije (12.10) dočekujemo Azerbejdžan u Beogradu (20.45).

Pre toga su zakazane prijateljske utakmice, a naša reprezentacija kreće na azijsku turneju.

"Orlovi" će 3. juna odleteti na Daleki istok, gde će ih čekati prijateljski mečevi protiv Japana i Južne Koreje, a kompletan program mini-turneje i datumi odigravanja mečeva biće poznati do kraja aprila.

Pre meča protiv Luksemburga, Srbija će 1. septembra igrati protiv Katara kao gost, ali će meč biti odigran u Evropi, verovatno u Mađarskoj. Imajući u vidu da je naša kvalifikaciona grupa sa pet reprezentacija, onda je Katar, kao domaćin Mondijala, ubačen tu da igra da bi održavao formu do Svetskog prvenstva.

Sa Katarom nas očekuje još jedan meč i to 11. novembra (20.45), kao uvertira za poslednji čin kvalifikacija - duel sa Portugalom u gostima 14.11 u 20 i 45. Ostaje nam da se nadamo da će tada biti i slavlje u Srbiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.