SPEKULACIJE SU BILE TAČNE: Bivši direktor Vojvodine PREUZEO Spartak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2022, 17:47

SPEKULACIJE SU BILE TAČNE: Bivši direktor Vojvodine PREUZEO Spartak!

Rešeno pitanje trenera...

Samo dan pošto je ozvaničen rastanak sa dosadašnjim šefom struke Slavkom Petrovićem, subotički Spartak je imenovao i njegovog naslednika. Pisanja srpskih medija ispostavili su se tačnim, u pitanju je Ljubiša Dunđerski, bivši sportski direktor Vojvodine, koji je istu direktorsku dužnost ranije obavljao i u Spartaku.

Pedesetogodišnjem Dunđerskom ovo će biti prvi trenerski angažman, a iz Spartaka su saopštili da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu prvi pomoćnik u stručnom štabu biti nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Savo Pavićević.

Dunđerski će biti zvanično promovisan u četvrtak u 12 časova, kada ćemo moći da čujemo i njegov plan za izlazak Spartaka iz rezultatske krize.

Subotičani se trenutno nalaze na 13. mestu superligaške tabele sa deset osvojenih bodova iz 11 odigranih utakmica. U prethodna četiri meča Spartak je pretrpeo četiri poraza, što je i bio razlog promene trenera.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.