SPEKTAKL U NAJAVI: Hrabrost PROTIV Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 07:34

SPEKTAKL U NAJAVI: Hrabrost PROTIV Barselone

Meč počinje u 21 čas.

Zanimljiv meč nas očekuje u madridskom predgrađu. Španski Hetafe je odlučio da promeni ime i grb za predstojeću utakmicu sa Barselonom.

U meču, koji je na programu u subotu od 21.00 na „Koloseumu Alfonso Peres”, kastiljanski klub zvaće se samo "Fe"

Barselona nastavlja takmičenje u Primeri večeras (21.00) nimalo lakim gostovanjem Hetafeu koji je odlično ušao u sezonu. Kvota na dvojku, na Barselonu, je 1,80, dupla šansa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1X je 2,02, a 3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Barselona.

Akcija kompanije "Ruso de Roki" (Ruso de Rocky) ima za cilj da podstakne ljude da ne gube veru u teškim vremenima. Na španskom "fe" znači "hrabrost".

U Hetafeu još podsećaju da je u 74-godišnjoj istoriji, reč hrabrost bila zvezda vodilja za sve one koji su u klubu, ili ga podržavaju.

Pored svog imena Heta, privremeno će biti promenjen i grb kluba, na kojem će pisati „FE CF”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.